Groepen

Volg jij of wil je de opleiding volgen tot NVO Orthopedagoog-Generalist, maar voldoet je werkplek niet aan de eisen? Ben je net gestart in het werkveld? Of ben je net je eigen praktijk gestart/ wil je een eigen praktijk gaan starten?

Dan zijn wij er voor jou!


Waboeken-rondt is werkbegeleiding?

Een werkbegeleider is iemand die je gedurende je registratietraject begeleiding biedt, ondersteunt en adviseert en toezicht heeft op het werk dat je doet. Wanneer je het registratietraject tot NVO Orthopedagoog-Generalist volgt is werkbegeleiding verplicht. Maar ook als je net bent gestart op de arbeidsmarkt, of je wilt je eigen praktijk opzetten kan werkbegeleiding een aanvulling zijn.

Interesse? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in op de website!


Onze werkwijzeboeken-rond

De werkbegeleiders, Meike Manschot en Elzemiek van der Bom, zijn beide geregistreerd als NVO Orthopedagoog-Generalist. Tijdens de werkbegeleiding denken zij met jou mee over vragen rondom casuïstiek, behandeling en jouw praktijkvoering. Ben je in opleiding tot NVO Orthopedagoog – Generalist? Dan kijken ze (op verzoek) samen met jou naar je opleidingsplan, de verdeling van je uren over de verschillende taakgebieden van de orthopedagoog en het aantal werkuren dat je maakt. Uiteraard blijf jij zelf verantwoordelijk voor je eigen praktijkvoering en werk. Zo kun jij de opleiding succesvol afronden!

Binnen de groep heerst een sfeer van kruisbestuiving en profiteren we van elkaars ervaring, kennis en expertise. Tijdens de werkbegeleiding wordt aandacht besteed aan ‘casuïstiek & diagnostiek’ en ‘cursussen & expertise’. Daarnaast is er aandacht voor praktische zaken zoals praktijkvoering en opleiding.


boeken-rond

Praktische informatie

De werkbegeleiding vindt gedurende het schooljaar maandelijks plaats, uitgezonderd de maanden juli en augustus.

De kosten bedragen EUR 800,- per schooljaar.
Je betaalt per halfjaar werkbegeleiding vooruit.

De algemene voorwaarden zijn op te vragen via info@werkbegeleidingmiddennederland.nl